De ce sunt atat de populare jocurile cu diamante

In ciuda eforturilor marilor nume din industria producatoare de jocuri video, jocurile video clasice, pentru consola sau PC pierd tot mai mult teren in fata joculetelor de tipul jocurilor cu diamante. Acest fenomen poate parea misterios pentru producatorii de jocuri video, dar motivul din spatele lui este cat se poate de simplu, aceste joculete relaxante sunt pentru toata lumea, spre deosebire de jocurile produse cu bugete de milioane, care necesita console sau pc-uri costistoare si experienta pentru a le juca.

De ce jocuri cu diamante?

Printre joculetele de tip flash arcade, cele mai populare sunt seria de jocuri cu diamante disponibile pe site-urile de specialitate. Aceste tipuri de joculete capteaza atentia tuturor categoriilor de jucatori, de la copii de scoala primara, la angajati sau chiar bunici si bunicute, tinandu-i ocupati ore intregi. Sunt jocuri nepretentioase, dar care provoaca dependenta si devin rapid cea mai comoda si relaxanta modalitatea de a petrece pauzele sau drumurile lungi cu metroul ori transportul in comun.

Trasaturile care fac aceste jocuri atat de populare sunt usor de ghicit:

1. Simplitatea - jocurile cu diamante au un concept simplu, repetitiv, dar care creste in dificultate. Ele se bazeaza pe capacitatea de observatie si viteza de reactie, fara a apela la artificii costisitoare precum motoare grafice pretentioase sau coloane sonore. Muzica si grafica sunt simple si placute, fara sa distraga atentia de la gameplay, iar conceptele joculetelor sunt atat de directe incat oricine le poate intelege rapid, chiar si cei fara experienta in materie de jocuri video.

2. Disponibilitatea - aceste joculete sunt de obicei jocuri flash care se incarca rapid pe orice tip de computer, inclusiv pe modele mai vechi care nu ar face fata jocurilor moderne. Datorita graficii si interfetei simple, acestea pot fi jucate cu usurinta si pe ecranele mai mici ale smartphone-urilor si tabletelor, devenind modalitatea cea mai la indeamana de a petrece timpul in pauze sau in calatoriile lungi.

3. Gratuitatea - toate modelele de jocuri cu diamante de pe site-urile ce pun la dispozitia utilizatorilor acest tip de joculete sunt absolut gratuite, fara artificiile de care profita jocurile speciale pentru mobil sau cele disponibile pe site-uri de socializare, precum nevoia de a plati pentru jocul complet. Jocurile cu diamante se gasesc in varianta completa pe aceste site-uri si pot fi jucate pentru perioade oricat de lungi si de oricate ori se doreste, 100% gratuit. Distractia este garantata fara a afecta in vreun fel portofelul sau contul in banca, asa cum este cazul altor jocuri disponibile online.

ionela adelina
7/12/2015 08:18:27 am

Reply
Ramona
1/26/2017 10:26:17 am

Reply



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All